Over mij

Krijg meer informatie over wie ik nou ben

Hallo,

Ik ben Pascal van Stiphout, jaar en woon in Eindhoven.

Van nature ben ik creatief, ik heb bijvoorbeeld mijn eigen muziek gemaakt, regelmatig als DJ opgetreden en leg graag mooie momenten en composities vast (fotografie). Sinds 2019 ben ik begonnen met programmeren en heb al snel mijn eerste websites gemaakt. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de programmeertalen HTML en CSS. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan uitdagen om nog mooiere dingen te maken.

Inmiddels ben ik gestart met de opleiding "Software Developer" op het Summa College, waar ik nu meer theoretische achtergrond krijg en praktische opdrachten moet vervullen. Door de opleiding ben ik nog enthousiaster geworden waardoor ik met zelfstudie meer programmeertalen ben leren kennen. Ik kan inmiddels JavaScript, PHP en C# toevoegen aan de lijst. Ik ben heel graag creatief en kan dit heel goed kwijt in het maken van webapplicaties, maar ik ben wel voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ik wil graag bedrijven en/of particulieren helpen met het maken van een mooie website of een webapplicatie.
Na een 1e analyse van uw eisen en wensen kan ik al vrij snel een eerste prototype presenteren, welke na afstemming met u uiteindelijk tot een prachtig resultaat zou leiden. Op deze wijze kan ik mezelf blijven verbeteren en het levert u een goed functionerende website of webapplicatie op.
Deze activiteiten verricht ik onder de naam Dotwood Media.

Kijk ook eens naar mijn uitgevoerde projecten.
Heeft u vragen of interesse? dan kunt u me altijd bereiken op het onderstaande mailadres
info@dotwood.media
Of door het contact formulier in te vullen

Meer over Dotwood Media? Klik hier

Heeft u een vraag?

Zoek contact met me op

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u ergens hulp bij nodig?
Stuur dan gerust een berichtje! Ik help u graag met uw vragen of problemen.