Natuurlijk heeft iedereen wel een vraag. Ik heb daarom hier alvast een aantal vragen beantwoord.

Dit is de meest standaard vraag die iemand stelt. Iedereen zegt een ander bedrag dit komt natuurlijk ook omdat de prijs verschilt bij de moeilijkheid van een website.
Je hebt bijvoorbeeld een simpel design die is dan goedkoper dan 1 waarbij er veel maatwerk nodig is. Voor meer informatie wat een website nou gaat kosten voor u kunt u contact met mij opnemen.

Het verschilt per website. Als je een simpele site hebt met een makkelijke layout ben ik zo ongeveer 1 á 2 weken mee bezig.
Bij een moeilijkere website waar er veel handelingen toegepast moeten worden zit je al snel op meer dan 1 maand.

Ik werk standaard met 2 programma's. Ik werk met visual studio code en visual studio 2019.

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Ik ken HTML, CSS, Javascript, C# en PHP. Ik ben in HTML en CSS het beste mee. PHP en C# ben ik op dit moment aan het leren.

Op dit moment host ik de website niet. U moet er zelf 1 aanschaffen. Ik kan u eventueel helpen met het maken van de beste keuze voor een goede web host.

Ik doe als opleiding Software developer. Meer informatie hiervoor is te vinden bij mijn opleiding