Disclaimer

Disclaimer voor Dotwood Media

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@dotwood.media

Disclaimers voor Dotwood Media

Alle informatie op deze website - http://dotwood.media/ - wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Dotwood Media geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website (Dotwood Media) vindt, is strikt op eigen risico. Dotwood Media is niet aansprakelijk voor enig verlies en / of schade in verband met het gebruik van onze website. Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden. Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle vallen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" leest voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Auteursrechten

Op deze website geldt een auteursrecht van Dotwood Media. Het is verboden om zonder toestemming van Dotwood Media informatie te verveelvoudigen, bewerken, openbaar te maken of op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Heeft u een vraag?

Zoek contact met me op

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u ergens hulp bij nodig?
Stuur dan gerust een berichtje! Ik help u graag met uw vragen of problemen.